Një e moshuar ka mbetur e asfiksuar ne banesën e saj në lagjen 10 të qytetit të Korçës, ne katin e katërt te një pallati. Sipas policisë, kanë qenë fqinjët ata që kanë ndërhyrë në kohën e duhur, atëherë kur banesa me tepër se nga flaket ishte përfshirë nga një tym i madh që ka sjelle dhe asfiksimin e te moshuarës, e cila ka përfunduar në spital në gjendje të rëndë. Policia nuk përjashton mundësinë e një cigare te ndezur ne një nga divanet e kuzhinës nga i biri i te moshuarës. Kaq ka mjaftuar qe banesa te përfshihet nga zjarri. Ardhja në kohe e mjeteve zjarrfikës ka normalizuar situatën.