Ajo është një ndër prezantueset televizive më seksi shqiptare.

Por, Luana Vjollca për të mbajtur linjat seksi trupore, bën palestër në mënyrë intensive.

Ky përkushtim ndaj trupit dhe arritja deri tek rezultatet e synuara për Luanën nuk do bëheshin pa pasur përkrah një trajner personal.

Bëhet fjala për Eraldin, të cilin e ka zbuluar për herë të parë përmes një fotografie në rrjetin social Snapchat, ku përbri saj ka shkruar” Trajneri im Erladi s’ka mëshirë fare”, duke iu referuar ushtrimeve që ia cakton.