Janë shpërndarë në internet vizatimet në 3D të iphonit të ri i cili do të dal në treg në vjeshtë të këtij viti.

Nga pamjet ai i ngjan Iphone 6 mirëpo ka disa gjëra të cilat e dallojnë.

Njëra ndër to është largimi i pjesës për dëgjuese dhe kamera prej 4.7 inç.